Uncategorized

Οι δηλώσεις του κόουτς


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και αρχικά ανέφερε:

«Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να μπορέσουμε να το διατηρήσουμε (σ.σ. το πρέσινγκ ψηλά) σε όλα τα λεπτά του αγώνα. Εμείς θέλουμε να πιέζουμε και να τρέχουμε συνεχώς. Είναι κάτι που θέλουμε να βλέπουμε σε όλα τα ματς. Δεν είναι τόσο μεγάλο το διάστημα που έχω. Από τη στιγμή που δεν έχω κάνει την προετοιμασία, θέλουμε λίγο χρόνο για να εφαρμόσουμε αυτά που θέλουμε».

Για το τι θέλει να βελτιώσει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του οπτική και βάζει την ομάδα του να παίξει ανάλογα με το πώς θέλει να την βλέπει. Εγώ βλέπω σιγά-σιγά το υλικό πού έχω. Θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα, αρκετά θέλω να βελτιώσω. Όμως χρειάζεται χρόνος γιατί όλα αυτά δεν αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. Θα δουλέψω πολύ, πολλές ώρες κάθε μέρα για να δω αυτά τα πράγματα να γίνονται πράξη και να πάρω αυτά που θέλω από κάθε ποδοσφαιριστή».

Για τον Μιραλάς: «Δεν θέλω να μιλάω μεμονωμένα για παίκτες. Δεν έχουμε δει ακόμα αυτό που θέλουμε να δούμε από τον Κέβιν, γιατί έρχεται από απραξία. Περιμένουμε πολλά πράγματα, γνωρίζουμε ότι έχει ξεχωριστή αξία, είναι ένα είδωλο για τον κόσμο και περιμένουμε να δούμε πολλά πράγματα. Συζήτησα μαζί του, ξέρει και ο ίδιος τι περιμένει ο κόσμος από αυτόν. Του δίνουμε χρόνο και περιμένουμε βελτίωση της απόδοσής του συνεχώς. Ξέρει τι περιμένουμε. Ο ίδιος έχει άριστη συμπεριφορά για να πιάσει τον ρυθμό».

Για τα ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Πρώτα πριν φτάσουμε σε αυτά τα ματς, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος. Να περάσουμε πρώτα αυτό και μετά θα συζητήσουμε για την ΑΕΚ, που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δυνατή και καλά οργανωμένη, μια ομάδα που μοιάζει με τη δική μας».

Για τις μεταγραφές: «Όταν ένας προπονητής έρχεται σε μία ομάδα πάντα γράφονται για παίκτες που είχε στην πρώην ομάδα του. Με τον Μπαμπά έχω άριστες σχέσεις, τον γνωρίζω πολύ καλά και μιλάω μαζί του. Είναι ένας παίκτης που τελειώνει το συμβόλαιό του με την Σεντ Ετιέν, αλλά δεν έχω κάνει μαζί του κάποια συζήτηση, όπως εσείς την εννοείτε».

Για το υπάρχον υλικό: «Ένας προπονητής ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος με ό,τι έχει, γιατί θέλει πάντα την βελτίωση, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!