Uncategorized

Οι δηλώσεις του προπονητή

Ο Όσκαρ Γκαρσία μίλησε στην συνςντευξη Τύπου για τον αγών, τον Μιραλάς και τις πρώτες μέρες στην ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε:
«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω εδώ. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χαίρομαι για το πώς πήγαν οι πρώτες μέρες. Ευχαριστώ τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο για τον κόσμο σε μία εργάσιμη μέρα και τους ευχαριστώ πολύ για την παρουσία τους».
Για τις πρώτες εντυπώσεις του ως προς το αγωνιστικό κομμάτι: «Ήταν ευκαιρία να δούμε σε δράση κάποιους παίκτες που τους είχαμε δει λιγότερο σε βίντεο. Ήταν λίγο – πολύ όπως τα περιμέναμε. Υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που μετά από δύο μέρες προπονήσεων τα έκαναν πράξη».
Για τον Μιραλάς: «Είναι ένας παίκτης που ήρθε για να έχει λεπτά συμμετοχής. Ο κόσμος τον αγαπάει πολύ, ήρθε εδώ και στις πρώτες δύο προπονήσεις είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά του, αλλά και από τη φυσική του κατάσταση».
Για το σύστημα της ομάδας: «Είναι λίγο πολύ ο τρόπος που θέλω να παίζω. Πάντοτε εξαρτάται από τους παίκτες που θα έχουμε διαθέσιμους και τον αντίπαλο. Σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε περισσότερα γκολ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!