Uncategorized

Πρόκριση με… πάρτυ απέναντι στην ΑΕΚ

Την πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο Χάντμπολ πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε άνετα της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν διεύρυνε το αήττητο σερί του καθώς κέρδισε στο Ρέντη την ΑΕΚ με 26-18 και πήρε το εισιτήριο για το Final Four του κυπέλλου στο Χάντμπολ.
Με μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι λόγω ενός προβλήματος που είχε ο φωτεινός πίνακας. Οι ερυθρόλευκοι παρόλο που βρέθηκαν πίσω στην αρχή με 0-1 και 1-2 κατάφεραν να πάρουν γρήγορα το πρώτο προβάδισμα τους στον αγώνα με 4-2 χάρις σε τρία τέρματα του Τζήρα και ένα του Σανίκη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυκλοφορούν σωστά την μπάλα στην περιφέρεια και έφτασαν στο +5 στο 19’ αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να πάρουν τάιμ άουτ (10-5). Το σερί που έτρεχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού είχε και συνέχεια αφού τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο θρύλος προηγούνταν με 14-6. Σκορ ημιχρόνου στο Ρέντη το 17-8.
Οι φιλοξενούμενοι όπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο συνέχιζαν με άμυνα 6-0 ( δηλαδή με όλους τους παίκτες της ανάμεσα από τις δύο γραμμές) και αυτό οι Πειραιώτες το τιμωρούσαν συνεχώς με αποτέλεσμα να είχαν φτάσει και στο +10 στο 34’ (18-8). Το λογικό ήταν οι παίκτες να χαλάρωναν αφού είχαν μία διαφορά ασφαλείας αλλά μόνο αυτό δεν έγινε αφότου στο 47’ το προβάδισμα του Ολυμπιακού ήταν στο +11 (23-12). Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε λεπτό με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να πήραν πολύ εύκολα την νίκη με 26-18 και πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Γλυφάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!