Uncategorized

Οι αγώνες του ερασιτέχνη και οι τηλεοπτικές καλύψεις τους

Αυτή την εβδομάδα δεν έχει μόνο μπάσκετ και ποδόσφαιρο αλλά και τους αγώνες του ερασιτέχνη καθώς πέντε τμήματα το Σαββατοκύριακο θα δώσουν τις μάχες τους για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Αρχικά αύριο Σάββατο 17/2 θα διεξαχθούν τέσσερα παιχνίδια. Στης 14:30 στο κλειστό της Γλυφάδας τα κορίτσια του μπάσκετ υποδέχονται τον Ολυμπιακό Βόλου για την 15η αγωνιστική ενώ στης 17:00 οι γυναίκες του πόλο θα φιλοξενήσουν στο κολυμβητήριο Πειραιά την ομάδα της Βουλιαγμένης στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Γ φάσης του πρωταθλήματος. Η συνέχεια είναι εξίσου γυναικεία υπόθεση καθώς στης 19:30 το τμήμα του βόλεϊ θα φιλοξενηθεί από την ομάδα της Κορίνθου για την 17η αγωνιστική. Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει στο γυμναστήριο του Καματερού αφότου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται στης 20:00 τους άνδρες του χάντμπολ που συνεχίζουν αήττητοι στην διοργάνωση.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα κλείνει την Κυριακή με την αναμέτρηση ανδρικού βόλεϊ μεταξύ στον Ηρακλή Θεσ. και τον Ολυμπιακό. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στης 16:30 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!