Uncategorized

Δεν τους σταμάτησε κανείς

Με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πέρασε το Σαββατοκύριακο του ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός αφού όλα τα τμήματα που αγωνίστηκαν έφυγαν απ’ το γήπεδο με την χαρά της επιτυχίας.

Αρχικά το περασμένο Σάββατο οι άνδρες του πόλο πήραν μια εύκολη νίκη στο γήπεδο της Βουλιαγμένης επικρατώντας με 3-11 της ομώνυμης ομάδας για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ακολούθως στης 17:0/ το απόγευμα τα κορίτσια του πόλο επικράτησαν ακόμα πιο εύκολα καθώς “βούλιαξαν” με 25-3 την ομάδα του Ρεθύμνου στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο. Η τελευταία αναμέτρηση του Σαββάτου ήταν και η μεγαλύτερη αφού στο Ρέντη ο θρύλος υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών. Εκεί τα οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν σκούρα και ηττήθηκαν από τους γηπεδούχους με 3-1 σετ.

Το μεσημέρι της Κυριακής έλαβε χώρα και το τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος εκεί όπου οι γυναίκες του βόλεϊ κέρδισαν με 3-0 σετ την Ηλιούπολη στο Ρέντη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!