Uncategorized

Βρε αντικειμενικοί, μιλήστε μας λίγο για τον Βαλβέρδε…

Ήταν αρχές της δεκαετίας του 2010 όταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε γυρνούσε να εργαστεί ξανά στην ομάδα της καρδιάς του τον Ολυμπιακό.

Ο Βαλβέρδε καταφέρνει να πάρει ξανά δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Σε τρεις σεζόν στον Πειραιά (2008-2009, 2010-2011 και 2011-2012) ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε 6 εγχώριες διοργανώσεις (3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο) κατάφερε να κατακτήσει τις 5 από αυτές! 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ελλάδος! Και όμως οι… “αντικειμενικοί” της ελληνικής δημοσιογραφίας αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου μιλούσαν για έναν άνθρωπο που πέρνει τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα χάρις το κατεστημένο του Ολυμπιακού και την … εγκληματική οργάνωση!
Μάλιστα! Βέβαια δεν ξέρουμε τώρα σε ποια τρύπα ακριβώς έχογν κρυφτεί καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μπροστά στη βαθμολογία της La Liga με τόση διαφορά που θυμίζει… Ελλάδα! Από την άλλη έριξε τρία στην Τσέλσι χθες και διεκδικεί το Champions League… Βέβαια σιγά την ομάδα που προπονεί βρε παιδιά… Μπαρτσελόνα λέγεται! Σιγά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!