Uncategorized

Το απόλυτο για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο!

Άλλο ένα πλήρως επιτυχημένο σαββατοκύριακου για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε αλλά με μια διαφορά. Δεν ήρθαν μόνο οι 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που πλέον είναι ρουτίνα, αλλά και μια κούπα καθώς οι γυναίκες του βόλεϊ κατέκτησαν το κύπελλο Ελλάδας στο final 4 της Σαντορίνης.

Πιο συγκεκριμένα και ξεκινώντας φυσικά από το βόλεϊ, τα κορίτσια κατέκτησαν το 8ο συνεχόμενο κύπελλο επικρατώντας με 3-1 σετ του ΑΟ Θήρας στον ημιτελικό της Παρασκευής και 3-0 σετ απέναντι στον Πανναξιακό στον τελικό το Σάββατο.

Πέραν τούτου το Σάββατο έλαβαν χώρα αλλά τέσσερα παιχνίδια εκ των οποίων φυσικά όλα κατέληξαν σε ερυθρόλευκα χέρια. Στης 16:00 η ομάδα του πόλο ανδρών επικράτησε του ΝΟ Χανίων εκτός έδρας με 6-12 και συνέχισε αήττητη στην διοργάνωση ενώ δύο ώρες αργότερα το τμήμα του χάντμπολ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΓΣ Δράμας με σκορ 27-30 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι που έκλεισε πρόγραμμα του Σαββάτου ήταν αυτό που διεξήχθη στο κλειστό της Κηφισιάς όπου οι ερυθρόλευκοι του βόλεϊ πέρασαν νικηφόρα με 1-3 σετ απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και πήραν άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Τέλος την Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό της Γλυφάδας η αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού και του Φάρου όπου οι Πειραιώτες πήραν εύκολα την νίκη με τελικό σκορ 74-49.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!