Uncategorized

Η αγωνιστική δράση του τριημέρου!

Ένα ακόμα αγωνιστικό τριήμερο ολοκληρώθηκε για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και συνοδεύτηκε και με δύο πρωτάθλημα στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Πιο αναλυτικά το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ολοκληρώθηκε με τους ερυθρόλευκους να κατακτούν το νταμπλ καθώς  τόσο το γυναικείο όσο και το ανδρικό τμήμα κατάφεραν και κατέκτησαν το 14ο και 19ο αντίστοιχα πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

Εν συνεχεία την Παρασκευή που μας πέρασε η ομάδα πόλο γυναικών γνώρισε την ήττα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι με 10-11 στο Παπαστράτειο αλλά ωστόσο θα δώσει το παρόν στην τελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 5η συνεχόμενη φορά. Ακολούθως το Σάββατο 17/3 η ομάδα μπάσκετ των γυναικών επικράτησε εύκολα με 95-56 απέναντι στην ομάδα του Πανιωνίου στην Γλυφάδα και συνέχισε το εντυπωσιακό σερί νικών που κατέχει ενώ την ίδια ημέρα στης 19:00 οι ερυθρόλευκοι του βόλεϊ πέρασαν εύκολα με 0-3 σετ από την έδρα της Παναχαϊκής στην Πάτρα και πραγματοποίησαν την 21η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στον θεσμό του πρωταθλήματος. Τέλος το αγωνιστικό πρόγραμμα έκλεισε με την νίκη του τμήματος χάντμπολ απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας με 39-21 στο Ρέντη για την 19η αγωνιστική της Handball Premier.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!