Uncategorized

Έρχεται ένα ακόμα σπουδαίο τριήμερο

Άλλο ένα τριήμερο για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ξεκίνησε και μάλιστα περιέχει και δύο ημιτελικούς κυπέλλου Ελλάδας σε μπάσκετ και πόλο μέσα στους πέντε αγώνες που ακολουθούν.

Σήμερα Παρασκευή 23/3 το πρόγραμμα περιέχει τους δύο προαναφερθέντες ημιτελικούς. Πιο αναλυτικά στης 18:00 η ομάδα του πόλο ανδρών αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη και θέλει να πάρει την νίκη ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσει άλλο ένα τρόπαιο. Επίσης δύο ώρες αργότερα στης 20:00 στο ΔΑΚ Γλυφάδας το τμήμα μπάσκετ γυναικών παίζει απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου και θέλει και αυτό να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Οι αγώνες θα καλυφθούν από το ERT PLAY 1 και ERT PLAY 2 αντίστοιχα.

Ακολούθως αύριο Σάββατο 24/3 το πρόγραμμα περιέχει και τους υπόλοιπους τρεις αγώνες. Αρχικά στης 17:00 αγωνίζεται η ομάδα βόλεϊ γυναικών με την αντίστοιχη του ΑΙΑ Ευόσμου για την 20η αγωνιστική εκτός έδρας και θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά την ήττα την ευρωπαϊκή της ήττα. Επίσης μια ώρα αργότερα στης 18:00 οι άνδρες του χάντμπολ θα φιλοξενηθούν από τον Φίλιππο Βέροιας επίσης για την 20η αγωνιστική. Τέλος το αγωνιστικό πρόγραμμα κλείνει με το ντέρμπι της VOLLEYLEAGUE ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Ρέντη. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στης 20:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ERT PLAY 1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!