Uncategorized

Λίβερπουλ και Ρεάλ την πρόκριση

Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκαν οι ρεβάνς από τα δύο πρώτα παιχνίδια της φάσης των “16”. Έτσι λοιπόν πλέον έχουν κλείσει τα δύο από τα οχτώ εισητήρια για την επόμενη φάση και είδη ένα από τα φαβορί έχει μείνει εκτός συνέχειας.

Τα σημερινά ζευγάρια ήταν το Λίβερπουλ – Πόρτο (5-0) και το Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης (1-3), με το πρώτο να ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα και το δεύτερο να ήταν το μεγαλύτερο ντέρμπι ανάμεσα στην πιο ακριβή ομάδα και την “βασίλισσα”.

Η αναμέτρηση στο Άνφιλντ μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της Λίβερπουλ ήταν “αγγαρεία”. Οι κόκκινοι του Κλοπ σε χαλαρό ρυθμό τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν την απόλυτη κατοχή της μπάλας και όποτε ήθελαν δημιουργούσαν και κινδύνους μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων. Το τελικό σκορ στην Αγγλία ήταν το 0-0 σε ένα “σβηστό” παιχνίδι.

Από την άλλη στο Παρίσι είχαμε ένα πολύ “καυτό” παιχνίδι τόσο εντός γηπέδου όσο και στις κερκίδες αφού οι οπαδοί της Παρί άναβαν συνεχώς πυρσούς που δυσκόλευαν την ορατότητα όλων όσων παρακολουθούσαν. Το καλύτερο σενάριο για τους Γάλλους στο τέλος του αγώνα θα ήταν να έχουν ως αρνητικό της βραδιάς μόνο το ότι θα δεχθούν ποινή για την συμπεριφορά της εξέδρας. Βέβαια για άλλη μια φορά η Ρεάλ έχει άλλη άποψη αφού κατάφερε και πήρε την πρόκριση και την νίκη με συνολικό σκορ 5-2 ( 3-1 στην Μαδρίτη και 1-2 στην Γαλλία) χάρις σε άλλο ένα γκολ του Ρονάλντο και ένα του Κασεμίρο, γκρεμίζοντας οριστικά τα όνειρα των γηπεδούχων για κάποια επιτυχία στο Champions League και φέτος. Έτσι λοιπόν η ομάδα του Ζιντάν διέψευσε όλα τα προγνωστικά περί αποκλεισμού της και έστειλε στο “καναβάτσο” την Παρί που και φέτος θα μείνει με το πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!