Uncategorized

Τα πρόγραμμα του ερασιτέχνη και οι τηλεοπτικές καλύψεις

Και αυτό το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού είναι “πλούσιο”, καθώς το Σάββατο 10/3 διεξάγονται τέσσερα παιχνίδια ενώ την Κυριακή 11/3 ένα.

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 4-24 στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο. Από εκεί και πέρα αύριο Σάββατο 10/3 στης 14:30 το μεσημέρι οι γυναίκες του πόλο θα βρεθούν αντιμέτωπες με την ομάδα του Εθνικού Πειραιά στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης. Ακολούθως στης 17:00 το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη οι ερυθρόλευκοι του βόλεϊ υποδέχονται τον Φοίνικα Σύρου για την διοργάνωση του πρωταθλήματος με τον αγώνα να καλύπτετε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2. Το τελευταίο παιχνίδι για αυτή την ημέρα θα ξεκινήσει στης 17:15 και είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής στο χάντμπολ αφού ο θρύλος θα φιλοξενήσει στην Γλυφάδα τον ΠΑΟΚ έχοντας ως στόχο την παραμονή στην κορυφή της κατάταξης.

Το πρόγραμμα κλείνει την Κυριακή 11/3 στης 16:45 με την γυναικεία ομάδα μπάσκετ να φιλοξενείται από την Δάφνη Αγίου Δημητρίου στο κλειστό της Δάφνης για την 18η αγωνιστική της Α1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!