Uncategorized

Άνετο απόγευμα!

Με πρώτους σκόρερ τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Μπόμπι Μπράουν (πέτυχαν από 20 πόντους), ο Ολυμπιακός “συνέτριψε” στην Αμαλιάδα τον Κόροιβο με 104-54.

Υπενθυμίζουμε πως ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε στην διάθεσή του τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου.

Βασιζόμενοι στην περιφερειακή τους ευστοχία οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 12-9, όμως, με καλή άμυνα και επιθετικό οδηγό τον Βαγγέλη Μάνταρη η ομάδα μας επέβαλλε τον ρυθμό της και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 27-21. Στην συνέχεια εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της στα ριμπάουντ, αλλά και το περιφερειακό σουτ του Μπόμπι Μπράουν και ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη της διαφοράς (+17, 48-31, στο 20′).

Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν ακόμη πιο δυνατά στην επανάληψη, “χτύπησαν” με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο στην επίθεση και αύξησαν τις αποστάσεις στους 43π. (85-42, στο 29′). Στην τελευταία περίοδο ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που συνήθως τον στερούνται, ωστόσο, ο δείκτης της διαφοράς όχι μόνο δεν έπεσε, αλλά ανέβηκε κι άλλο (50π., 104-54, στο 39′).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!