Uncategorized

Τα σημερινά αποτελέσματα του Champions League

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη εβδομάδα των ρεβάνς για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με άλλες δύο ομάδες να πήραν το εισιτήριο για την κλήρωση που θα μας φέρει πιο κοντά στον τελικό του Κιέβου τον Μάιο.
Πιο συγκεκριμένα στης 19:00 στην Τουρκία έλαβε χώρα ο επαναληπτικός του Μπάγερν Μονάχου – Μπεσίκτας 5-0 ενώ στης 21:45 έγινε και η ρεβάνς του Τσέλσι – Μπαρτσελόνα 1-1.

Αρχίζοντας από την Κωνσταντινούπολη το παιχνίδι ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα μετά το εντυπωσιακό 5-0 των Γερμανών και για τις δύο ομάδες αλλά από ότι φάνηκε στα σοβαρά το πήρε μόνο η Μπάγερν και αυτό γιατί επικράτησε με 1-3 ολοκληρώνοντας την σειρά με 8-1 συνολικό σκορ. Αν και οι γηπεδούχοι κατάφεραν εν μέρη να απαντήσουν στο 0-2 από τους φιλοξενούμενους χάρις σε γκολ του Λόβε, οι Βαυαροί δεν σταμάτησαν να πιέζουν προκειμένου να κερδίσουν σίγουρα και τελικά κατάφεραν να σκοράρουν άλλη μια φορά με Βάγκνερ που πέρασε ως αλλαγή στο 84’. Έτσι λοιπόν γράφτηκε και το τελικό 1-3 υπέρ της Μπάγερν που πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την άλλη στην Βαρκελώνη μετά και το 1-1 της Αγγλίας οι γηπεδούχοι ήταν το μεγάλο φαβορί και το απέδειξαν από το 2’ όταν και πέτυχαν ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Μέσι που σκόραρε για δεύτερη φορά κόντρα στην Τσέλσι ανοίγοντας αρκετά νωρίς το σκορ (1-0). Ο «μάγος» της μπάλας δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς έκανε και την ασίστ στο 21’ για να σκοράρει ο Ντεμπελέ με δυνατό σουτ απλοποιώντας την κατάκτηση για τους Μπλαουγκράνα.  Ο Αργεντινός άσος ήταν απλά φοβερός για άλλο ένα παιχνίδι αφού στο 63’ πέρασε για δεύτερη φορά την μπάλα κάτω από πόδια του τερματοφύλακα της Τσέλσι γράφοντας το 3-0 και φτάνοντας τα 100 τέρματα σε 120 παιχνίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Τελικό σκορ στην Ισπανία το 3-0 με την Μπαρτσελόνα να «εκθέτει» τους φιλοξενούμενους και να συνεχίζει ακάθεκτη στον δρόμο προς τον τίτλο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!