Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑκαι θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρωλίγκα παρότι έχει δύο σημαντικές απουσίες που ακούν στο όνομα του Κώστα Παπανικολάου και Βαγγέλη Μάντζαρη που αμφότεροι θα μείνουν εκτός αποστολής.

Όπως αναφέραμε ο Γιάννης Σφαιρόπουλους δεν έχει στην διάθεση του τον Παπανικολάου που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και τον Μάντζαρη που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον καταβάλει. Έτσι λοιπόν το δελτίο των απουσιών δεν άργησε να ξανά γεμίσει και οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν απέναντι στην πρώτη στην βαθμολογία ΤΣΣΚΑ εκτός έδρας χωρίς δυο σημαντικούς παράγοντες στο παιχνίδι τους. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω ο φορμαρισμένος Παπαπέτρου αναμένεται να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής ενώ και ο Λετονός γκαρντ θα χρησιμοποιηθεί για αρκετό χρόνο.

Το παιχνίδι ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους στην βαθμολογία ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στης 19:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORTS2 HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!