Uncategorized

“Θα ήθελα τον Παναθηναϊκό αντίπαλο στα πλέι όφ”

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova με αφορμή τον αυριανό αγώνα της Euroleague με αντίπαλο την Ζαλγκίρης, έκανε ο Γιώργος Μπόγρης!

Συγκεκριμένα τόνισε αρχικά για τους τραυματισμούς:

“Κάποιος μας έχει ματιάσει με τους τραυματισμούς! Όσο για τα σενάρια, θα πρέπει να εξαρτάται από μία ομάδα και ένα ματς, τώρα είναι πολλά, επομένως δεν υπάρχουν. Είναι προτεραιότητα να κερδίσουμε, μία ομάδα πλέι οφ που ίσως την συναντήσουμε και στα πλέι οφ.

Πρέπει να κάνουμε το βήμα μπροστά, λόγω των απουσιών. Όσοι καταφέρουν να έρθουν στο γήπεδο, θα το εκτιμήσουμε, είναι δύσκολο λόγω ημέρας το ξέρω, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά με μία νίκη.

Ενώ για τον αντίπαλο που προτιμά είπε: ”Kάθε ματς στα πλέι οφ είναι ιδιαίτερο. Είναι όλες διαφορετικές ομάδες. Θα ήθελα σαν Γιώργος τον Παναθηναϊκό, γιατί είναι πάντα ιδιαίτερα ματς, που ο καθένας θέλει να δείξει το κάτι παραπάνω. Θα έχουμε και το πλεονέκτημα έδρας, τέτοια ματς αρέσουν στο κόσμο. Πιο βατός, αν και δεν υπάρχουν βατοί, ίσως ήταν η Ζαλγκίρις ή η Μπασκόνια, όμως θέλω Παναθηναϊκό γιατί είναι ιδιαίτερα παιχνίδια, είναι αυτά που θέλεις να παίζεις.

Παρόλα αυτά, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, θα είναι το ίδιο από θέμα συγκέντρωσης”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!