Uncategorized

Τα σημερινά αποτελέσματα του Champions League

Το Uefa Champions League επέστρεψε για τα καλά στις οθόνες αφού πριν λίγο ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια των σημερινών ζευγαριών για την φάση των «8» της διοργάνωσης ανάμεσα σε Γιουβέντους – Ρεάλ και Σεβίλλη – Μπάγερν. 

Στην Ιταλία η φιλοξενούμενη Ρεάλ ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση καθώς προηγήθηκε μόλις στο 3′ χάρις σε άλλο ένα γκολ του Ρονάλντο. Εν συνεχεία και για όλο σχεδόν το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου η Γιουβέντους είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα έχοντας ως μεγαλύτερη ευκαιρία την κεφαλιά του Ιγκουαΐν που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Νάβας. Βέβαια η ομάδα του Ζιντάν στο 36′ έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ του Κρόος κατέληξε στο δοκάρι με το τελικό σκορ στο πρώτο ημίχρονο να ήταν το 0-1.  Έτσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ που έκανε το 0-2(63′) με τον Ρονάλντο να «πιάνει» ένα απίστευτο ανάποδο ψαλίδι μετά την σέντρα του Καρβαχάλ και να πετυχαίνει ένα από τα καλύτερα γκολ στην διοργάνωση . Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στο 72′ έκαναν το 0-3 με τον Μαρσέλο, που πέρασε και τον Μπουφόν μετά την κάθετη πάσα του πορτογάλου άσσου βάζοντας τέλος στα όνειρα της Γιουβέντους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Τελικό σκορ στο Τορίνο το 0-3 με τους Ισπανούς να είχαν και νέο δοκάρι αυτή την φορά με τον Κόβασιτς στο 88′ και γενικά να «έβγαζαν» φάσεις συνεχώς. 

Ακολούθως, στην Ισπανία την κατοχή της μπάλας την είχε η Μπάγερν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά ωστόσο αυτή που πέτυχε το πρώτο γκολ ήταν η Σεβίλλη χάρις τον Σαράμπια που εκτέλεσε από κοντά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων κάνοντας το 1-0 στο 32′. Όμως η απάντηση των Γερμανών ήταν άμεση αφότου στο 37′ ισοφάρισαν σε 1-1 (που ήταν και στο σκορ του ημιχρόνου) χάρις σε αυτογκολ του Νάβας μετά από σουτ του Ριμπερί. Οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου αύξησαν κατακόρυφα την πίεση τους μπροστά από τα καρέ των γηπεδούχων και στο 68′ έκαναν την ολική ανατροπή χάρις στην κεφαλιά του Τιάγκο μετά από σέντρα του Ριμπερί που πιστώνεται την ασιστ.  Τελικό σκορ στην Σεβίλλη το 1-2 με την Μπάγερν να πήρε μια δύσκολη νίκη που την καθιστά ακόμα πιο πολύ φαβορί για την πρόκριση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!