Uncategorized

Aνακοίνωση της ΠAE για τα διαρκείας

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά στο κομμάτι των διάρκειας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προ ολίγου ανακοίνωσε πότε θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2018-2019. Πάνω κάτω γνωρίζαμε πως αυτή την εβδομάδα θα γινόταν αυτή η παρουσίαση και πράγματι την Πέμπτη στις 14:00 στην αίθουσα συνέντευξης τύπου του γηπέδου Καραϊσκάκης θα λάβει χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

Η αγωνιστική περίοδος 2018-19 έχει μπει ήδη «στις ράγες». Ο Ολυμπιακός χτίζει για το παρόν και το μέλλον, με στόχο πάντοτε την κορυφή και την ευρωπαϊκή διάκριση, όπως κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Οι στόχοι δεν αλλάζουν και στην προσπάθεια επίτευξής τους, ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει πάντοτε στο πλευρό του τους πιστούς φιλάθλους του, οι οποίοι ζουν και αναπνέουν για το κόκκινο και το λευκό, για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία αρχίζει και τυπικά μέσα στον επόμενο μήνα (στις 15 Ιουνίου αρχίζει η καλοκαιρινή προετοιμασία), η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάζει την Πέμπτη, στις 14:00, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», τα νέα εισιτήρια διαρκείας!
Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube. Μείνετε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας και σε όλα τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να μάθετε τα πάντα, για τον τρόπο με τον οποίο θα εξασφαλίσετε τη θέση σας στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη νέα σεζόν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!