Uncategorized

Πρωταθλητής με σκούπα ο Ολυμπιακός!!!!

O Ολυμπιακός κατάκτησε το 28ο πρωτάθλημα στην ιστορία του στο ανδρικό βόλεϊ αφού σκούπισε τον ΠΑΟΚ στους τελικούς. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν στο τρίτο παιχνίδι με 3-0 στο Ρέντη και έριξαν από τον θρόνο τους Θεσσαλονικείς που τα είδαν όλα στο σημερινό αγώνα.

Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα οι Πειραιώτες πέρασαν με 0-3 από την Πυλαία έχοντας ως κορυφαίο τον Αλεκσίεφ που και σήμερα ήταν εξαιρετικός όπως και οι περισσότεροι παίκτες του Θρύλου.

Το πρώτο σετ σχεδόν όλη του την διάρκεια ήταν αρκετά ισορροπημένο καθώς οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με το μεγαλύτερο προβάδισμα να ήταν μόλις οι δύο πόντοι διάφορα και για τους δύο. Ακολούθως και προς το τέλος του σετ αν και οι ερυθρόλευκοι είχαν πρόβλημα στην υποδοχή κατάφεραν και πήραν το πρώτο σετ με 25-22 βρίσκοντας λύσεις στους τελευταίους πόντους και κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι Πειραιώτες έπαιξαν πολύ πιο ελεύθερα έχοντας κατακτήσει το πρώτο σετ και προηγούνταν συνεχώς στο σκορ αν και με μικρές διαφορές. Βέβαια αυτές οι διαφορές των 2-3 πόντων ήταν υπέρ αρκετές για τους παίκτες του Ολυμπιακού που έκαναν το 2-0 στα σετ επικρατώντας στο δεύτερο με 25-21.

Ο θρύλος λοιπόν χρειάζονταν μόλις ένα ακόμα σετ ώστε να πανηγυρίσει το 28ο πρωτάθλημα και τα κατάφερε με σκορ 25-20 έχοντας σε όλη την διάρκεια του υψηλά ποσοστά τόσο στην υποδοχή όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Το τέλος της αναμέτρησης στο Μελίνα Μερκούρη βρήκε τους φίλους των γηπεδούχων να πανηγυρίζουν πολύ έντονα την κατάκτηση του πρωταθλήματος που ήρθε να συμπληρώσει το δικό της κομμάτι σε άλλη μια άκρως επιτυχημένη χρονιά στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!