Uncategorized

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Ρενέ Χένρικσεν!

Δυστυχώς μια δυσάρεστη είδηση έφτασε στα αφτιά μας μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην “ekstra bladet” o πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν. Ο παλαίμαχος Δανός αμυντικός  αποκάλυψε ότι πάσχει από μία σπάνια μορφής καρκίνου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Νόμιζα πως είχαν τελειώσει τα παιχνίδια της ζωής μου στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα το αντιμετωπίζω αυτό ως τον αγώνα της ζωής μου. Είμαι αποφασισμένος να βρω τη δύναμη να τα καταφέρω” τόνισε αρχικά ο Ρενέ Χένρικσεν. Στη συνέχεια, ο 48χρονος πια παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για την πάθηση του: “Είναι ένα είδος καρκίνου το οποίο δεν μπορεί να θεραπευτεί, ωστόσο μπορεί να περιοριστεί. Είναι σαν μία πάθηση με την οποία μπορώ να ζήσω για πολλά χρόνια. Σαν άνθρωπος του αθλητισμού έχω μάθει να νικάω. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να νικήσω την ασθένεια, όμως από την άλλη πλευρά είναι στο χέρι μου να την περιορίσω στο μίνιμουμ όποτε θα το θεωρήσουμε μία ισοπαλία”

Μπορεί φυσικά τόσα χρόνια να ήταν αντίπαλος της αγαπημένης μας ομάδας όμως μέσα από την καρδιά μας να του ευχηθούμε περαστικά και να βγει νικητής!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!