Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το game 3 της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League και θέλει να ανακτήσει το υπέρ του προβάδισμα στην σειρά μετά την ήττα στο ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν πραγματοποίησαν μια μέτρια εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να ισοφαρίσει την σειρά και να ξανά πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια του. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλους σε καμία περίπτωση σήμερα δεν θέλει να δει την τόσο κακή επιθετική εικόνα του δευτέρου παιχνιδιού ενώ ευελπιστεί να προσφέρουν βοήθειες οι ψηλοί των Πειραιωτών που τον τελευταίο καιρό απέχουν από τις καλές εμφανίσεις. Ο θρύλος έχει δείξει ότι στα δύσκολα δεν τα παρατάει εύκολα και αυτό μένει να κάνει και φέτος, και ειδικά στους τελικούς.

Ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTESPORT 4HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!