Uncategorized

Παρών στην κηδεία Γιαννακόπουλου ο Μαρινάκης

Πλήθος κόσμου κατέφτασαν και συνεχίζουν να καταφτάνουν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών όπου πραγματοποιείται το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Μεταξύ λοιπόν γνωστόν και άγνωστον βρίσκονται και πολλοί άνθρωποι του Ολυμπιακού οι οποίοι μάλιστα κατέθεσαν και στεφάνια στην μνήμη του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πιο αναλυτικά από το μπασκετικό τμήμα των ερυθρόλευκων στεφάνια προσέφεραν τόσο η οικογένεια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου όσο και του Βασίλη Σπανούλη ο οποίος διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Επίσης στην Μητρόπολη πριν από λίγο κατέφτασε και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ φυσικά πέρα από αυτούς υπάρχουν και πολλοί άλλοι παίκτες, προπονητές και παράγοντες που θέλησαν να αποχαιρετήσουν από κοντά τον μεγάλο αυτό άνθρωπο που προσέφερε τα μέγιστα στον αθλητισμό.

Παρόλα αυτά υπήρχαν και οι γνωστοί ανεγκέφαλοι που δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και αποδοκίμασαν τον ηγέτη του Θρύλου…

Τι να πεις! Καλό ταξίδι Παύλο Γιαννακόπουλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!