Uncategorized

Μάγκας Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια φοβερή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος και πήρε την νίκη με 21-22. Πλέον ο Θρύλος έχει ισοφαρίσει την σειρά από το 0-2 στο 2-2 και κατέχει ξανά το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο ΟΑΚΑ και προηγήθηκε με 1-4 πριν την συμπλήρωση των 8 λεπτών έχοντας πολύ καλή απόδοση αμυντικά. Εν συνεχεία οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν οργανωμένοι και ψύχραιμοι στο γήπεδο και βρισκόντουσαν συνεχώς μπροστά στο σκορ έχοντας διάφορες 2-4 γκολ. Σκορ στο πρώτο ημίχρονο το 8-11 με τους Πειραιώτες να είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και να είχαν σε απίθανη ημέρα τον τερματοφύλακα τους που έκανε καθοριστικές επεμβάσεις.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ μείωσε το σκορ στο ένα γκολ αλλά ακολούθως οι φιλοξενούμενοι έχοντας υπομονή στην επίθεση κατάφεραν και πέτυχαν κρίσιμα τέρματα στέλνοντας και πάλι την διαφορά στο +3 (11-14 στο 38’). Βέβαια ένα κακό διάστημα του Ολυμπιακού είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαρίσει η ΑΕΚ αλλά οι ερυθρόλευκοι διέθεταν τα ψυχικά αποθέματα και πήραν εκ νέου προβάδισμα με 13-15 και 16-18 αργότερα (49’). Τελικό σκορ το 21-22 με τους φιλοξενούμενους να ισοφάρισαν την σειρά και πλέον να έχουν το πάνω χέρι έχοντας το πλεονέκτημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!