Uncategorized

“Έγραψαν ένα κάρο αρλούμπες”

Κάποιοι ακόμα και τώρα μετά από τόσο πόνο χθες στο συνέδριο προσπάθησαν να λασπώσουν τον ηγέτη του Θρύλου Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε γι αυτή τη λάσπη λέγοντας:

“Καλά που υπάρχουν τα γουσουφάκια να μας διασκεδάζουν και ξεκινάει ωραία η Κυριακή μας! Έπεσαν με τα μούτρα να βρουν κάτι αρνητικό στη χθεσινή παρουσία Μαρινάκη και έγραψαν ένα κάρο αρλούμπες πάλι! Ψέμματα μαζί με ότι απέμεινε απο τις ονειρώξεις τους. Καταλαβαίνω ότι σας πείραξε η αποθέωση Μαρινάκη. Καταλαβαίνω ότι σας πειράζουν οι ΤΙΤΛΟΙ περισσότερο και το ότι όταν εμείς γράφουμε ιστορία εσείς πρέπει να κάνετε… ισορροπία για να είστε αρεστοί σε αυτόν που σας πληρώνει!

Αλλά να φτάσετε να γράφετε ότι τα είχαμε καλά με την κυβέρνηση Σαμαρά που είχε γίνει χαμός, με ξεπερνάει. Επίσης καταλαβαίνω ότι ενοχληθήκατε και για την στήριξη συνολικά των Αγγελόπουλων. Θα θέλατε να είμαστε απέναντι. Το καταννοώ σαν πολιτική σας, κατανοήστε και εσείς αυτό: ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. Θα μας βρείτε να διαφωνούμε να έχουμε άλλες απόψεις, αλλά την ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!
Υγ.: Κατανοήστε και κάτι ακόμα. Αυτά που νομίζετε ότι γράφετε και μας πειράζουν μας κάνουν να γελάμε μέχρι δακρύων. Συνεχίστε. Όσο έχετε ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι η εποχή που τα γιουσουφάκια έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, τελειώνει..”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!