Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός- Βάτενς

Ο Ολυμπιακός σήμερα το απόγευμα δίνει το πρώτο του φιλικό επί Αυστριακού εδάφους και θα αντιμετωπίσει την Βάτενς, με σκοπό ο Πέδρο Μαρτίνς να βγάλει κάποια αρχικά συμπεράσματα για τους παίκτες του

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στο Ζέεφελντ στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους και σήμερα λοιπόν θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό. Φυσικά ακριβή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν αλλά συνήθως τέτοια παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για τον προπονητή ο οποίος θέλει να δει ποιοι από τους παίκτες του είναι ικανοί για να μείνουν στον Ολυμπιακό και ποιοι όχι. Τέλος, να πούμε πως οι Πειραιώτες είχαν αντιμετωπίσει την Βάτενς στην περσινή τους προετοιμασία στην Αυστρία και την είχαν κερδίσει με 1-0.

Το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού με την Βάτενς θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το NOVASPORTS 1HD (Θυμίζουμε πως όλα τα φιλικά των ερυθρόλευκων θα καλυφθούν από τα κανάλια της NOVA).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!