Uncategorized

Ισοφάρισε τη σειρά ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός νίκησε σήμερα στο ΣΕΦ και έκανε το 2-2 στις νίκες με τη σειρά να μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ για τον 5ο τελικό.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και στην πρώτη περίοδο πήρε από την αρχή το προβάδισμα χωρίς  βα το χάσει φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και τους 10 πόντους με το πρώρο δεκάλεπτο να κλείνει με τους ερυθρολεύκους να είναι μπροστά στο σκορ με 28-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα άρχισαν να διαφοροποιούνται καθώς οι αποφάσεις των διαιτητών έθεσαν εκτός ρυθμού τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να πέσει η διαφορά στους 4! Οι ερυθρόλευκοι χρεώθηκαν με τεχνικές ποινές ενώ οι του ΠΑΟ διαρκώς ήταν τα… καλά παιδιά της υπόθεσης! Παρόλα αυτά στα μέσα της περιόδου ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά ρυθμό και προηγήθηκε με 12 πόντους 38-26. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν σε αυτό τον ρυθμό και παρέμειναν μπροστά με 12 πόντους κλείνοντας το ημίχρονο με 48-36.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να απαντά στο μεγάλο προβάδισμα του Ολυμπιακού με τρίποντα του Λοτζέσκι και του Τζέιμς φέρνοντας τη διαφορά στους 2 πόντους. Οι απαντήσεις από τους Πειραιώτες κυρίως από τους Στρέλνιες και Ρόμπερτς με την τρίτη περίοδο να κλείνει με 71-64 υπερ του Θρύλου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Παναθηναίκός προσπάθησε να ρίξει την διαφορά με τον ίδιο τρόπο όπως και στην τρίτη δηλαδή με τρίποντα όμως δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους και ο Ολυμπιακός αύξανε διαρκώς τη διαφορά φτάνοντάς την και στο +15 (86-71). Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι κράτησαν τη διαφορά και επικράτησαν με 92-76

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!