Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

 Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ για τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος και θέλει να κάνει το διπλό ώστε να κατακτήσει τον τίτλο μετά την περσινή αποτυχία.

Οι ερυθρόλευκοι θυμίζουμε πως ισοφάρισαν την σειρά την περασμένη Πέμπτη στο ΣΕΦ και τώρα παίζουν τα ρέστα τους για να κάνουν κάτι που έμοιαζε απίθανο πριν λίγες ημέρες. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ευελπιστεί να δει μεγάλη προσήλωση στην άμυνα από τους παίκτες ενώ στην επίθεση περιμένει πολλά από τους ξένους οι οποίοι πρέπει και αυτοί να βγουν μπροστά. Για τους περισσότερους στην ομάδα αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιά και σίγουρα η θέληση υπάρχει και περισσεύει. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος με την ΚΑΕ Ολυμπιακός αν έχει παραπάνω από τον συγκεκριμένο ορισμό πριν ξεκινήσει καν το παιχνίδι της Κυριακής.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTESPORT 4HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!