Uncategorized

Νίκη με 3-0

O Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του πρώτου φιλικού αγώνα επι Βελγικού εδάφους καθώς επικράτησε της Τεσέντερλο με 3-0.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση καθώς είχε διπλο δοκάρι στο 10′ ύστερα από σουτ του Μάριν. Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να σκοράρει στο 22′ με τον Φελίπε Πάρντο όταν σε φάση διαρκείας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Τεσέντερλο, όταν ο Καμαρά σούταρε, ο πορτιέρο απέκρουσε, ο Τζούρτζεβιτς στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κολομβιανός έκανε το 1-0.Λίγα λεπτά αργότερα ο Τζούρτζεβιτς έχασε νέα ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα ενώ στο 33′ ο Μάνος και ο Ποντένσε πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Πορτογάλο να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Η Τεσέντερλο απείλησε για πρώτη φορά με τον Στέφενς όταν του σουτ που επιχείρησε πήγε μόλις άουτ. Στην επόμενη φάση ο Μάνος με ένα εκπληκτικο γυριστό ψαλιδάκι πλησίασε το 2-0 αλλά ο γκολκίπερ της Τεσέντερλο είπε το “όχι”. Ο Μπρούντμανς (τερματοφύλακας της Τεσέντερλο) αρνήθηκε και πάλι εντυπωσιακά το γκολ στον Μάνο κρατώντας το σκορ στο 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός στην επανάληψη συνέχισε φυσικά να είναι καλύτερος και ευτύχισε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Φετφατζίδη με ωραίο τρόπο. Στη συνέχεια ο Μάρτινς άλλαξε τα 10/11 της ομάδας ενώ αργότερα και ο Σκαφίδας αντικατέστησε τον Χουτεσιώτη με τον Γκερέρο να πλησιάζει το γκολ αλλά το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των Βέλγων. Ο Φορτούνης λίγα λεπτά αργότερα έστειλε και αυτός τη μπάλα στο δοκάρι ενώ στο 77′ ο Γκερέρο για ένα ακόμη ματς βρήκε και πάλι δίχτυα για τρίτο σερί παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Δείτε τα γκολ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!