Uncategorized

Στους “4” οι Άγγλοι!

Η Αγγλία επικράτησε με 2-0 της Σουηδίας στον μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης και πήρε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς.

 Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο και είχε ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Βέβαια μετά από ένα κόρνερ του Γιάνγκ η Αγγλία άνοιξε το σκορ καθώς στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μαγκουάιρ που με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 30’. Σκορ στο ημίχρονο το 1-0 με τα τρία λιοντάρια να είχαν σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης.

 Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν κακό για τους Σουηδούς αφού στο 59’ δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα έπειτα από κεφάλια του Ντέλε Άλι που δεν ήταν σε θέση οφσάιντ και έγραψε το 2-0 απλοποιώντας την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του που όποτε ήθελε ανέβαζε ρυθμούς. Αυτός όμως που κρατούσε την Αγγλία στο μηδέν παθητικό και έκανε άλλη μια φοβερή εμφάνιση ήταν ο Πίκφορντ ο οποίος όσες φορές η Σουηδία ήταν απειλητική την σταματούσε. Τελικό σκορ στο παιχνίδι το 2-0 με την Αγγλία να προκρίνεται στα ημιτελικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!