Uncategorized

“Στον φετινό 5ο τελικό οι διαιτητές είχαν αποφασίσει τι ήθελαν να σφυρίξουν”

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στην εφημερίδα “ΦΩΣ των Σπορ” και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν θα άλλαζε κάποια συμβουλή που έδωσε σε έναν πρώτο προπονητή, δίνοντας την πιο κάτω απάντηση:

Θα γυρνούσα τον χρόνο πολύ λίγο πίσω. Και θα πάω στον πέμπτο φετινό τελικό με τον Παναθηναϊκό. Ασχολήθηκα προσωπικά εγώ πολύ περισσότερο απ’ όσο έπρεπε με τους διαιτητές. Δεν υπήρχε λόγος, γιατί ό,τι και αν έκανα, ό,τι και αν έλεγα, δεν θα άλλαζε. Είχαν αποφασίσει τι ήθελαν να σφυρίξουν.

Για την απόφαση του Παπαπέτρου:

Για τον καθένα, τις αποφάσεις που παίρνει στη ζωή του, τις ξέρει ο ίδιος. Ο Γιάννης είναι πολύ καλό παιδί και παίκτης. Έρχονται οι στιγμές στη ζωή που πρέπει να πάρεις μεγάλες αποφάσεις για την καριέρα σου. Αν έκανε σωστά ή όχι, θα το δείξει το μέλλον…

Ενώ για τον Σπανούλη:

Με τον Βασίλη υπήρχε σεβασμός. Με όλους τους προπονητές. Και ο Βασίλης ως αθλητής και προσωπικότητα στο εμπνέει. Έρχεται πρώτος στην προπόνηση, φεύγει τελευταίος. Αυτό είναι δείγμα για να τον σεβαστείς και να τους δώσεις κάτι παραπάνω.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στην εφημερίδα “ΦΩΣ των Σπορ”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!