Uncategorized

Στους “8” η Ρωσσία- Έξω οι Ισπανοί

Η Ρωσσία πήρε την πρόκριση στους 8 και άφησε έξω την Ισπανία στο τελευταίο Μουντιάλ του Ινιέστα.

Η ομάδα από την ιβηρική χερσόνησο ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 12’ χάρις σε αυτογκόλ του Ιγκνασέβιτς ο οποίος σε μια μονομαχία με τον Ράμος μετά από φάουλ του Ασένσιο, βρέθηκε στο έδαφος με την μπάλα να ακουμπάει πάνω του και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Βέβαια οι Ρώσοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με σωστή εκτέλεση πέναλτι του Τζιούμπα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το χέρι του Πικέ και έγραψε το 1-1 στο 41’. Τελικό σκορ στο πρώτο μισό της αναμέτρησης το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν πολύ χειρότερο παραγωγικά από το πρώτο με αποτέλεσμα και δύο ομάδες να έκαναν λίγες φάσεις και να μην σκόραραν αλλά τέρματα. Αυτό φυσικά σήμαινε πως το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου έμεινε μέχρι το τέλος των 90 λεπτών και οι δύο ομάδες κλήθηκαν να πάρουν την πρόκριση μέσω της διαδικασίας της παράτασης.

Στην παράταση όμως οι δύο ομάδες έδειξαν να μην έχουν πάρα πολλέα δυνάμεις και χωρις τη μεγάλη φάση το ματς πήγε στη διαδικασία των πέναλτι όπου εκεί οι Ρώσσοι με πρωταγωνιστή τον Ανκιφέεφ που έπιασε δύο πέναλτι έστειλε τη χώρα του στους “8”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!