Uncategorized

Ευτυχώς έχασε και φάνηκαν οι αδυναμίες

Ο Ολυμπιακός γνώρισε μια βαριά ήττα σήμερα από την Γκενκ, πράγμα που έφερε στην επιφάνεια τις πολλές αδυναμίες.

Αρχικά μιλάμε για βαριά ήττα, παρά το γεγονός ότι ήταν φιλική αναμέτρηση. Σίγουρα κάποιους το εύρως του σκορ σε φιλικά ματς να μην τους νοιάζει καν, όμως όταν είσαι Ολυμπιακός μία ήττα με 4-0 ακόμα και σε φιλική αναμέτρηση είναι κάτι που δεν είναι τιμητικό.

Οι αδυναμίες ήταν πολλές… Στις περισσότερες γραμμές του γηπέδου. Απερίσκεπτα λάθη όπως το πέναλτι που έκανε ο Σισσέ και φόρτωσε τον Ολυμπιακό με ένα ακόμα γκολ! Τα προβλήματα θα λέγαμε ότι εντωπίστηκαν (όχι μόνο σήμερα) τόσο στο κεντρο της άμυνας όσο και στο χώρο του κέντρου κυρίως σε αυτό της θέσης του αμυντικού χάφ.

Έτσι λοιπόν τα ονόματα των Μερια και Αράο ήρθαν και πάλι στο προσκύνιο και ο Ολυμπιακός τρέχει να τους… προλάβει καθώς οι προκριματικοί για το Europa League πλησιάζουν.

Καλύτερα λοιπόν που ήρθε μια τέτοια ήττα τώρα και όχι πολύ αργότερα γιατί τότε στην κυριολεξία θα έτρεχαν και δεν θα έφταναν…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!