Uncategorized

Νίκη με γκολ Λάζαρου!

Με νίκη 1-0 ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ολλανδία οβΟλυμπιακός με αντίπαλο την Γκεζτέπε.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τους: Χουτεσιώτης, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ανδρούτσος, Χατζισαφί, Φετφατζίδης, Πάρντο, Χριστοδουλόπουλος και Ανσαριφάρντ.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο πρώτο ημίχρονο είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης όταν μετά από φάση διαρκείας σκόραρε. Μετά από κόρνερ ο Νικολάου πήρε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι όμως στην επαναφορά ο Λάζαρος σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δύο λεπτά αργότερα ο Χριστοδουλόπουλος με μια πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ τράνταξε το οροζόντιο δοκάρι της Γκεζτέπε.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με την Τουρκικη ομάδα να ανεβάζει ρυθμό και να δημιουργεί επιθέσεις ενώ ο Ολυμπιακός πίεσε κυρίως με τον Φετφατζίδη στο χώρο του κέντρου ενώ τα σουτ των Ανσαριφάρντ και Μάνου δεν βρήκαν στόχο και έτσι ο αγώνας έληξε με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 1-0.

Επόμενο φιλικό την πρώτη του Αυγούστου με την Λεγάνες στο Καραϊσκάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!