Uncategorized

“Δείξτε το συμβόλαιο”

Εδώ και περίπου δύο ώρες είναι σε εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης του Λαζάρου Χριστοδουλόπουλου με τον ίδιο τον παίκτη να βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ έχοντας αφήσει την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Οι ερυθρόλευκοι στην υπόθεση εκπροσωπούνται από τους δικηγόρους, Βασίλη Δημακόπουλο και Λίνα Σουλούκου, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από την Άσπα Σουλούκου και τον Ιωάννη Χατζησαβάογλου. Δικηγόρος του ΠΣΑΠ υπέρ του Χριστοδουλόπουλου είναι ο Εμμανουήλ Αλιφραγκής.

Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της υπόθεσης τον λόγο πήρε και ο Λάζαρος ο οποίος αρχικά είπε : «Ο Λυσάνδρου ήταν δικηγόρος μου. Το λέω για να το μάθει όλος ο κόσμος. Και λίγο καιρό μετά, έγινε Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ» ενώ εν συνεχεία σε τοποθέτηση δικηγόρου της ΠΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε λέγοντας : «Δείξτε το συμβόλαιο, δείξτε το συμβόλαιο».

Τέλος ο Ιωάννης Χατζησαβάογλου είπε : «Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να καλούμαστε σε απολογία χωρίς να γνωρίζουμε το έγγραφο για το οποίο καλούμαστε. Δώστε μας επιτέλους αυτό το χαρτί, για να ξέρουμε γιατί γίνεται αυτή η ιστορία», ενώ ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του σχολίασε: «Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για το 2018-2019».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!