Uncategorized

Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού!

Ο Ολυμπιακός και ο Βασίλης Σπανούλης εδώ και μία οκταετία βαδίζουν στον ίδιο ανηφορικό δρόμο.

Φυσικά λέμε ανηφορικό καθώς η ανηφόρα είναι προς την κορυφή και ο ένας βοηθά τον άλλον όχι απλά για να την φτάσουν αλλά να παραμείνουν εκεί ψηλά!

Το 2010 σε ηλικία 28 ετών ο Βασίλης ήρθε στον Ολυμπιακό, 8 χρόνια μετά έχει πετύχει τόσα πολλά που ίσως λίγοι να πίστευαν!

Σήμερα όμως ο Βασίλης και ο Ολυμπιακός έχουν ραντεβου! Ραντεβού με την ιστορία καθώς θα μιλήσουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Αν μη τι άλλο και οι δύο πλευρές θέλουν για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια που θα σημάνει και μια δεκαετία χέρι χέρι Ολυμπιακού και Βασίλη Σπανούλη!

Εμπόδια; Λίγα… Προτάσεις υπάρχουν αν μη τι άλλο γιαβτον αρχηγό τόσο από ομάδες της Ευρωλίγκας όσο και από την Κίνα. Ο Μπλατ θέλει να μείνει ο Σπανούλης που ακόμα και σε αυτή την ηλικία είναι απόλυτα χρήσιμος!

Ελπίζουμε και νομίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και ο Βασίλης θα κλείσει την καριέρα του στο λιμάνι της καρδιάς του με μια γεμάτη δεκαετία… χωρίς τα καλύτερα να έχουν έρθει ακόμα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!