Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Γκεζτέπε – Ολυμπιακός

Το τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει την Γκεζτέπε και θέλει φυσικά να δείξει μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα φιλικά. 
Στο φιλικό κόντρα στην Αϊντχόφεν την περασμένη Τρίτη οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά συγκεντρωμένοι για περίπου 65 λεπτά έχοντας μάλιστα και κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Βέβαια θυμίζουμε πως μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ από τους γηπεδούχους η ελληνική ομάδα κατέρρευσε ξανά και δέχθηκε αλλά τρία μέσα σε 8 λεπτά. Πλέον ο προπονητής και οι συνεργάτες του στοχεύουν στην βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας καθώς η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη στα παιχνίδια με την Λουκέρνη. 
Η αναμέτρηση Γκεζτέπε – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORTS 1 HD. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ακολουθεί εκτενέστατο ρεπορτάζ στο RedPen 24.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!