Uncategorized

Κλείδωσε η ημερομηνία

Μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου της Super League θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια αρχή μέσω της ιστοσελίδας της.

Πιο αναλυτικά στις 30 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο να γίνει διοικητικό συμβούλιο με όλες τις ομάδες να συμμετέχουν και αφότου λυθούν και τα τελευταία θέματα που αφορούν την έναρξη του πρωταθλήματος τότε αμέσως μετά θα λάβει χώρα και η κλήρωση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της λίγκας :

“Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθούν Διοικητικό Συμβούλιο και Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 14:00 και 15:30 αντίστοιχα, στα γραφεία της Super League.
Αναλυτικά:
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
2/ Κλειδάριθμοι κλήρωσης.
3/ Επιλογή εταιρείας ασφάλισης ποδοσφαιριστών.
4/ Επιλογή εταιρείας για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.
5/ Διάφορα.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γ.Σ. έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
2/ Διάφορα.
Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 στα γραφεία της Super League”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!