Uncategorized

Διπλή ενίσχυση στο Χάντμπολ

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους νεαρούς διεθνείς με την εθνική εφήβων, Μάρκο Τερλέτσκι και Θοδωρή Δεληχρήστο.
Ο Μάρκος Τερλέτσκι δήλωσε στο olympiacossfp.gr :
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του, που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι μέλος του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας και νιώθω περήφανος για αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα πρόκληση και θα κάνω τα πάντα προκειμένου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όσων πίστεψαν σε εμένα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου και τους ανθρώπους της που με βοήθησαν να κάνω το βήμα παραπάνω.”
Ο Θοδωρής Δεληχρήστος δήλωσε στο olympiacossfp.gr :
“Νιώθω πραγματικα υπέροχα που είμαι πλέον κι εγώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νεα σεζόν και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου έτσι ώστε να βοηθήσω κι εγώ να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μου. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία και ποιοτικό χάντμπολ.”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!