Uncategorized

Στην κορυφή του κόσμου η Γαλλία

Η Γαλλία ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου ξανά μετά το 1998.

Οι Γάλλοι προηγήθηκαν με το γκολ ενός… Κροάτη καθώς ο Μάντζουκιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι Κροάτες δεν το έβαλαν κάτω και λίγα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Πέρισιτς. Παρόλα αυτά ο ίδιος παίκτης ήταν μοιραίος λίγο αργότερα καθώς έκανε χέρι εντός περιοχής και ενώ αρχικά δόθηκε κόρνερ, η χρήση VAR ανάγκασε τον διαιτητή να σφυρίξει το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκριεζμάν.

Στην επανάληψη οι Γάλλοι συνέχισαν τον επιθετικό τους ρυθμό και πέτυχαν το 3-1 με τον Πογκμπά και το 4-1 με τον Εμπαπέ για να μειώσει ο Μάντζουκιτς σε 4-2 ύστερα από το τραγικό λάθος του Γιορίς το οποίο έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα με το οποίο οι Γάλλοι ανέβηκαν ξανά στην κορυφή του κόσμου μετά το 1998!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!