Uncategorized

To πλήρες πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην BASKET League για τη σεζόν 2018-19

Προ ολίγου ολοκληρώθηκε η κλήρωση του νέο πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League και το RedPen 24.gr σας παρουσιάζει τόσο το πρόγραμμα όσο και όσα ειπώθηκαν στην εκδήλωση.

Αρχικά την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Παναγιώτης Γαλατσόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε : “Αισθάνομαστε χαρά και υπερηφάνεια επειδή η νέα Basket League θα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Η οικογένεια μας ενισχύεται με την είσοδο του κυρίου Μπούμπουρα και του νησιού της Λήμνου, καθώς και με το Περιστέρι και τον Χολαργό”. Τέλος ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής χαρακτήρισε το ελληνικό πρωτάθλημα ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης ενώ νωρίτερα αναφέρθηκε και στους ξένους προπονητές του πρωταθλήματος.

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης που είπε : “Αυτό που εύχομαι είναι να λειτουργήσουμε όλοι με ηρεμία και ψυχραιμία και να έχουμε χαμηλούς τόνους και να αφήσουμε τον κόσμο να ευχαριστηθεί το πρωτάθλημα”. Τέλος ο εκπρόσωπος από την πολιτεία μίλησε για την εθνική ομάδα τονίζοντας : “Περιφρουρήστε την εθνική ομάδα. Να βάλουμε όλοι τις εθνικές ομάδες πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο”

Τον κλειδάριθμο του Ολυμπιακού τράβηξε ο Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρίστος Σταυρόπουλος ο οποίος τραβώντας τον αριθμό 6 όρισε και το πότε θα γίνουν τα ντέρμπι των αιωνίων. Πιο αναλυτικά την 6η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ενώ την 19η το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες έχουν ποινή 2 αγωνιστικών και κλεισμένων των θυρών οπότε τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ θα γίνουν χωρίς θεατές.

Πατήστε στη φώτο για ζουμ:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!