Uncategorized

Της έριξε τεσσάρα ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στη σημερινή αναμέτρηση με την Λουκέρνη καθώς επικράτησε άνετα με 4-0.

Ο Πέδρο Μάρτινς επέλεξε για βασική ενδεκάδα τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ, Βούκοβιτς, Μιράντα και Τσιμίκα στην άμυνα, Μπουχαλάκη και Καμαρά στον χώρο του κέντρου και Λάζαρο, Ποντένσε, Φορτούνη και Γκερέρο στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά την αναμέτρηση καθώς πριν καν  στμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ποντένσε σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε περνώντας κόρνερ. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν απείλησαν με τον Καμαρά και τελικά το γκολ ήρθε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο μόλις στο 10′ με κεφαλιά μέσα στην περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, με το Καραϊσκάκης να παίρνει φωτιά! Οι ερυθρόλευκοι δεν έριξαν ταχύτητα και συνέχισαν απειλώντας και πάλι την εστία της Λουκέρνης με τον Σάλβι όμως να είναι σε ετοιμότητα στην νέα προσπάθεια του δραστήριου Ποντένσε.
Το… πάρτυ όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς από πλεονεκτική θέση ο Λάζαρος Χριατοδουλόπουλος έκανε το 2-0 και 3 λεπτά αργότερα ο Φορτούνης πάσαρε στον αμαρκάριστο Γκερέρο που έγραψε το τελικό σκορ του ημιχρόνου (3-0).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με τον Ολυμπιακό να πιέζει και να έχει δοκάρι ύστερα από υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Κώστα Φορτούνη. Ο Ποντένσε ήταν και πάλι μέσα στις επιθέσεις του Ολυμπιακού και απείλησε τον πορτιέρο των Ελβετών ενώ ο Κώστας Φορτούνης διπλασίασε τα δοκάρια του όταν μετά από ωραία διείσδυση έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 78′ ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να παραχωρεί τη θέση του στον Βρουσάι με τον Λάζαρο να γίνεται αποδέκτης χειροκροτημάτων λόγω της εξαιρετικής του εμφάνισης! Το σημερινό… πάρτυ δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς στο 83′ ο εξαιρετικός Γκερέρο βρήκε πάλο δίχτυα γράφοντας το 4-0. Ο Φορτούνης λίγο αργότερα έδωσε τη θέση του στον Γιάννη Φετφατζίδη για μα πάρουν το χειροκρότημα και οι δύο ενώ λίγο μετά καο ο Τοροσίδης μπήκε στη θέση του Καμαρά με τον αγώνα κάπως έτσι να ολοκληρώνεται και τον Ολυμπιακό να είναι και με τα δύο πόσια στην επόμενη φάση!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!