Uncategorized

Οι.. “πελάτες” Άγγλοι στο Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μια πάρα πολύ καλή παράδοση στο νέο Γεώργιος Καραϊσκάκης με αντίπαλο τις Αγγλικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει αντιμετωπίσει στο νέο Γεώργιος Καραϊσκάκης έξι Αγγλικές ομάδες χωρίς να έχει χάσει από τις πέντε από αυτές.

Η αρχή έγινε το 2004 όταν στο πρώτο αγώνα του Champions League στο νέο γήπεδο μς αντίπαλο την Λίβερπουλ οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-0 χάρις το γκολ του Στολτίδη:

Την επόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός βρίσκει στο δρόμο του την Νιουκάστλ όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο καθώς ηττήθηκε από την ομάδα του Άλαν Σίρερ.

Πέρασαν 3 χρόνια για να ξανασυναντηθεί ο Ολυμπιακός με Αγγλική ομάδα και σειρά είχε η Τσέλσι για τη φάση των 16 του Champions League όπου ούτε αυτή νίκησε τον Ολυμπιακό καθώς ήρθαν ισόπαλλοι δίχως τέρματα:

Από εκεί και πέρα σειρά είχε η Άρσεναλ που ήρθε στην Ελλάδα το 2009, το 2011 και το 2012 και γνώρισε τρεις σερί ήττες από την ομάδα του Πειραιά με 1-0, 3-1 και 2-1.

Το 1-0:

Το 3-1:

Kαι το 2-1:

Η Άρσεναλ τελικά θα πάρει νίκη το 2015 για το Champions League μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σπάζοντας τη δική της… κατάρα χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει τους Πειραιώτες στο Λονδίνο καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε και εκεί με 2-3!

Σειρά μετά την Άρσεναλ είχε η Μάντζεστερ Γιουνάιτεντ το 2014 όπου για τους 16 του Champions League ηττήθηκε στο Καραίσκάκης με 2-0:

Τελευταίο θύμα της ομάδας του Πειραιά ήταν η Μπέρλνι που ερχόμενη στο Καραϊσκάκης δέχτηκε τρία τέρματα και μς το τελικό 3-1 έφυγε από το Φαληρικό γήπεδο:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!