Uncategorized

Λευκή ισοπαλία στο Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός ηρθε ισόπαλος δίχως τέρματα στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Λεγάνες δίχως τέρματα.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης είχαμε μια όμορφη στιγμή όπου ο κύριος Σάββας Θεοδωρίδης βράβευσε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και αρχηγό σήμερα της Λεγανές, τον Δημήτρη Σιόβα.

Ο Πέδρο Μάρτινς λοιπόν, επέλεξε να ξεκονήσει την αναμέτρηση με τους Γιαννιώτη, Ομάρ, Βούκοβιτς, Μιράντα, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε, Φορτούνη και Γκερέρο.

Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησαν πιο δυνατά και είχαν τον πλήρη έλεγχο με περισσότερη κατοχή και ευκαιρίες αλλά δίχως το γκολ να έρθει στα πρώτα 45 λεπτά. Συγκεκριμένα στο 18′ οι Πειραιώτες έβγαλαν υποδειγματική αντεπίθεση με τον Λαζαρο Χριστοδουλόπουλο να δίνει στον Γκερέρο και αυτός εξαιρετικά στον αφύλακτο Καμαρά που όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι έχασαν την καλύτερη τους ευκαιρία όταν σε γύρισμα του Τσιμίκα ο Φορτούνης σούταρε εκτός περιοχής όμως ο Σιμον έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά. Το γκολ δεν ήρθε ούτε στο 42′ όταν ο Καμαρά επιχείρησε σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια δίχως τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάποια αλλαγή για τον Ολυμπιακό που μόλις στο 48′ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Γκερέρο που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όπως θα ήθελε. Στη συνέχεια ο Χριστοδουλόπουλος αρχικά με φάουλ και ύστερα με σουτ δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ. Η Λεγανές στο 61′ φάνηκε για πρώτη φορά απειλητική όμως όταν ο Καρίγιο στόπαρε όμορφα όμως το σουτ του πέρασε ψηλά από την εστία του Γιαννιώτη. Στο 65′ ο Μάρτινς έκανε την πρώτη του αλλαγή με τον Βρουσσάι να μπαίνει στη θέση του Χριστοδουλόπουλου ενώ στο 80′ ο Σισέ πέρασε στη θέση του Βούκοβιτς. Ο Καμαρά και πάλι  σούταρε εκτός περιοχής όμως ξανά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 84′ ο Σιόβας πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου για την Λεγάνες και αποθεώθηκε ενώ για τους Πειραιώτες πέρασαν οι Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Φετφατζίδης με τους Γκερέρο, Φορτούνη και Ποντένσε να παραχωρούν τις θέσεις τους ενώ και ο Βασίλης Τοροσίδης πέρασε στις καθυστερήσεις του αγώνα στη θέση του Μιράντα με τον αγώνα λίγο αργότερα να ολοκληρώνεται με 0-0.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!