Uncategorized

“Είμαι εδώ για να κάνω τα πάντα για την ομάδα”

Στην δύσκολη επικράτηση επί του Λεβαδειακού, στην ρεβάνς με την Μπέρνλι και στην δική του προσπάθεια αναφέρθηκε μετά του παιχνιδιού κόντρα στους Βοιωτούς ο Μαντί Καμαρά. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε :

-Πως σου φάνηκε το ντεμπούτο σου στο ελληνικό πρωτάθλημα;
– “Δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα και αυτό φάνηκε από το σημερινό παιχνίδι όπου ο Λεβαδειακός έκατσε πίσω και μας περίμενε”.

-Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός ήταν επηρεασμένος από το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Μπέρνλι και του βγήκε η κούραση;
-“Νομίζω δυσκολευτήκαμε πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο. Δυσκολευτήκαμε αρκετά και γι’ αυτό έγιναν και οι αλλαγές με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”.

-Είναι ένα καλό εφόδιο για την ρεβάνς με την Μπέρνλι το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας και η νίκη;
-“Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια. Είδατε πως προσπαθούμε να δημιουργούμε συνέχεια ευκαιρίες, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Πέμπτη. Θα δουλέψει σκληρά για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κόντρα στην Μπέρνλι”.

-Τι έχεις να πεις για το εντυπωσιακό σου ξεκίνημα και για τους στόχους της φετινής σεζόν;
– “Θα βελτιώνομαι όσο μπορώ. Είμαι εδώ για να κάνω τα πάντα για την ομάδα και να δίνω όλο μου τον εαυτό για να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!