Uncategorized

“Φορέστε την ερυθρόλευκη να είμαστε ένα αύριο”

Το δικό του μήνυμα και όχι μόνο έδωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενόψει Μπέρλνι.
Συγκεκριμένα ρωτήθηκε αρχικά:

-Έχοντας δει την Μπέρνλι στην ανάλυση που έχετε κάνει με τον προπονητή σας, ποια είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να έχετε για να κάνετε το πρώτο βήμα για την πρόκριση;
“Αναλύοντας το παιχνίδι νομίζω ότι πρέπει να έχουμε υπομονή στο επιθετικό μας παιχνίδι, καθώς οι Άγγλοι έχουν καλά κορμιά με την ποδοσφαιρική έννοια. Κλείνουν τους χώρους πίσω καλά και εμείς στην κατοχή της μπάλας πρέπει να είμαστε υπονομετικοί και πρέπει κυκλοφορώντας την μπάλα να βρούμε την κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο σημείο για να την χτυπήσουμε”.

-Έρχεται ένα πολύ πιο δύσκολο ματς συγκριτικά με αυτό της Λουκέρνης. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

“Είναι θέμα συζήτησης καθημερινό στον Ρέντη η διάθεση που δείχνει ο κόσμος. Ακόμη κι αν δεν το διαβάζουμε κάπου, ρωτάμε τους υπεύθυνους για να μας ενημεώσουν τι συμβαίνει με τα εισιτήρια, γιατί ξέρουμε πόσο μεγάλη δύναμη είναι ο κόσμος για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα και αυτό έχει παίξει τον ρόλο του. Για να ανάψει φωτιά εδώ μέσα ξέρουμε ότι θέλει μία σπίθα. Ενα μήνυμα προς τον κόσμο είναι ότι θέλω να τον προσκαλέσω στο παιχνίδι, ξέρω ότι θα έρθει. Θέλω λοιπόν να τους πω ένα πράγμα: Νιώστε “ένα” με την ομάδα, φορέστε την ερυθρόλευκη και να είμαστε ένα αύριο”.

-Το ένστικο που έχεις είναι ότι θα σκοράρεις ή όχι;
“Δεν μου άρεσε στο παρελθόν να λέω πράγματα πριν από τα ματς. Μ’ αρέσει να κρατάω χαμηλό προφίλ. Οταν κάτι μου πάει καλά, κλείνομαι λίγο στον εαυτό μου για να μου πάνε καλύτερα τα πράγματα. Την τελευταία εβδομάδα νιώθω καλά και νομίζω ότι έχω άλλο ένα (γέλια)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!