Uncategorized

“Ξέρουμε πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε”

Τους παίκτες στην συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Ομάρ. Ο Νορβηγός παίκτης των ερυθρόλευκων μίλησε για το απερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπέρνλι τόνισε πως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πως θα πρέπει η ομάδα να είναι προσεκτική και να έχει καλή απόδοση.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε :

-Έχεις παίξει εδώ και έχεις εμπειρίες από την Αγγλία. Πως περιμένεις το παιχνίδι από την Μπέρνλι, θα το πάει στη δύναμη;

-Η αλήθεια είναι ότι έχω εμπειρία από εδώ και έχω αγωνιστεί στην Αγγλία. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, έχουμε το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά περιμένουμε

-Οι αντίπαλοί σας σας έχουν χρίσει φαβορί, αποδέχεστε αυτό τον τίτλο;

-Όχι. Η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδι και εμείς έχουμε δώσει το ένα. Θα πρέπει να είμαστε αν όχι καλύτεροι, το ίδιο καλοί όπως και στο πρώτο ματς ώστε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση.

-Τι πρέπει να κοιτάξει περισσότερο ο Ολυμπιακός, να σκοράρει ή να κρατήσει την άμυνά του;

-Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε μία καλή απόδοση ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε το πλεονέκτημα. Ο τρόπος θα φανεί από το πως θα εξελιχθεί ο αγώνας. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και το παιχνίδι μας μέσα στο γήπεδο.

-Πιστεύεις ότι το δεύτερο ματς θα είναι ίδιο με το πρώτο ή θα έχει αλλάξει πράγματα η Μπέρνλι;

-Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όμως δεν πιστεύω ότι μία ομάδα σε μία εβδομάδα μπορεί να κάνει δραστικές αλλαγές και να αλλάξει τόσο τον τρόπο του παιχνιδιού της. Τους ξέρουμε, τους αντιμετωπίσαμε πριν μία εβδομάδα. Τους γνωρίζουμε σαν ομάδα και ξέρουμε πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!