Uncategorized

“Να κατακτήσω τίτλους με τον Ολυμπιακό”

Σήμερα Τετάρτη 15/8 και λίγο μετά τις 18:00  το απόγευμα, ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια καθώς ως γνωστόν από φέτος θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Ο Βούλγαρος με το ελληνικό διαβατήριο μίλησε κατά την άφιξη του στο Ελευθέριος Βενιζέλος στους δημοσιογράφους και αρχικά είπε :

“Είμαι χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα σε γνώριμα πάνω – κάτω  λημέρια .Το μόνο που μένει είναι να αρχίσει η δουλειά. Είμαι καλά πνευματικά και σωματικά και μένει να αρχίσει η δουλειά. Θα ήθελα να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους γίνεται. Αυτό θα γίνει αρχικά μέσω της προετοιμασίας και της πολλής δουλειάς. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να έχουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά”.

Για τον νέο του προπονητή, Ντέβιντ Μπλάτ σημείωσε :

“Όταν ένας σύλλογος, όπως είναι ο Ολυμπιακός και ένας προπονητής, όπως είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ σου δείχνουν πόσο σε θέλουν, όλα τα άλλα είναι πολύ πιο εύκολα”.

Για το αν θα μαθαίνει καινούργια πράγματα από τον Γιώργο Πρίντεζη :

“Εννοείται. Είναι ένα από τα καλύτερα 4άρια στην Ευρώπη. Εχω πολλά να μάθω πολλά από αυτόν, όπως και από όλα τα παιδιά που είανι στην ομάδα, τον Βασίλη Σπανούλη, τον Κώστα Παπανικολάου και τους υπόλοιπους και κάθε μέρα θα μαθαίνω πράγματα”.

Τέλος ο νέος παίκτης των ερυθρόλευκων τόνισε :

 “Εννοείται πως θέλω με τον Ολυμπιακό να κάνω το βήμα παραπάνω (σ.σ. σε σχέση με την Μπαρτσελόνα). Στόχος του Ολυμπιακού είναι και οι τρεις τίτλοι. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε, αλλά θα προχωρήσουμε μεθοδικά, βήμα – βήμα και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος”.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το βράδυ περίπου στις 20:45 θα καταφτάσει στην Αθήνα και ο Ζακ ΛεΝτέι ενώ αύριο το μεσημέρι θα έρθει στην χώρα μας και ο Γιάνις Τιμά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!