Uncategorized

Euroleague mafia…last year! Φέτος… κωλοτούμπα!

Μετά από μία σεζόν (2017-18) που ο Παναθηναϊκός μιλούσε για… Euroleague mafia και διαρκώς υπήρχαν πολλά… παρατράγουδα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, χθες αναφέρθηκε στις επαφές με την Euroleague (όχι mafia πλέον) μέσω επίσημης τοποθέτησής.
Συγκεκριμένα μέσω τοποθέτησης του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απολογήθηκε κυρίως σε όσους προσεβλήθησαν από τις αντιδράσεις των “πρασίνων” εναντίον της διοργανώτριας αρχής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ζήτησε… συγγνώμη και ενημέρωσε ότι θα συνεχίσουν να… συμπορεύονται με την Euroleague.

Αναλυτικά:

“Στη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, τόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού όσο κι εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι εντός κι εκτός παρκέ δεν αντιμετωπιζόμαστε με τον σεβασμό που αξίζουμε και με δίκαιο τρόπο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως ότι αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει.
Εξαιτίας των παραπάνω, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την πλευρά μας που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την αγάπη και την αφοσίωση που αισθανόμαστε για το μπάσκετ.
Για όλες αυτές τις αντιδράσεις θα θέλαμε να απολογηθούμε σε κάθε μέλος της μπασκετικής κοινότητας που ίσως έχει νιώσει προσβεβλημένο.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Euroleague θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί για το καλό του μπάσκετ και των μετόχων.”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!