Uncategorized

Με διαφορά πρώτος σε followers σε Instagram και Facebook ο Θρύλος

O Ολυμπιακός είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα μας με τους περισσότερους οπαδούς!

Η απήχηση που υπάρχει στον Ολυμπιακό από τον κόσμο είναι τεράστια και αυτό φαίνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με… έτη φωτξς διαφορά!

Συγκεκριμένα στο Facebook ο Ολυμπιακός μετρά 904.111 άτομα που ακολουθούν την επίσημη σελίδα! Στη.. δεύτερη θέση με σχεδόν τους μισούς είναι η σελίδα του ΠΑΟΚ με 482.875. Τρίτος έρχεται ο ΠΑΟ με 309.063 για να ολοκληρωθεί η τετράδα με την ΑΕΚ που στην επίσημη σελίδα της έχουν κάνει like 251.740 άτομα!

Η… χαοτική διαφορά συνεχίζεται και στο δημοφιλές Instagram όπου πρώτος είναι ο Ολυμπιακός με 228 χιλιάδες Followers. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται και εκεί ο ΠΑΟΚ καθώς τον ακολουθούν 139 χιλιάδες άτομα. Την τρίτη θέση σε αντίθεση με το facebook την έχει η ΑΕΚ όπου την ακολουθούν 107 χιλιάδες και τελευταίος είναι ο Παναθηναϊκός με σχεδόν το ένα τέταρτο του Ολυμπιακού καθώς τον ακολουθούν μόίς 61 χιλιάδες!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!