Uncategorized

Απάντησε η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της AEK

Την απάντηση της στην ΑΕΚ έσπευσε να δώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την δικαίωση του Λαζάρου από την ΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Οι ερυθρόλευκοι μεταξύ άλλων τίθονται κατά της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά την προσφιλή τακτική της, δημιουργεί κλίμα αμφισβήτησης, μιας απόφασης που και η ίδια η ΑΕΚ γνώριζε, από την αρχή, ότι θα είναι υπέρ του Λάζαρου και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, γιατί αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, ως μέτοχος του ΟΠΑΠ έχει την ευχέρεια να μοιράζει χορηγίες σε μίντια (zougla.gr, LiveSport, Espresso, Δημοκρατία) που στη συνέχεια γίνονται φερέφωνά του, αλλά ακόμα και αυτά δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα.

Και η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει σοβαρός νομικός σε αυτή τη χώρα που δεν θα μπορούσε να δει, ότι σε αυτή την υπόθεση η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη, ενώ είναι γνωστό ότι η ΕΕΟΔ έχει βγάλει σωρεία αντίστοιχων αποφάσεων.

Το προσωπικό μένος του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αλλά και η προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα, για την επικείμενη εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, οδηγούν την ΑΕΚ σε αυτή την στάση.

Ο χορηγούμενος από τον Μελισσανίδη και τον ΟΠΑΠ Τύπος και οι ιστοσελίδες που ελέγχονται από αυτόν γράφουν για «σκάνδαλο». Είναι οι ίδιες εφημερίδες και οι ίδιες ιστοσελίδες που δεν ασχολούνται με το παγκόσμιο φαινόμενο να είναι ιδιοκτήτης ομάδας μέτοχος στοιχηματικής εταιρείας (ΟΠΑΠ) που χορηγεί τους… ανταγωνιστές του στο Πρωτάθλημα!

Αυτό το ασυμβίβαστο, ακόμα και το ανεπαρκές νομικό επιτελείο της ΑΕΚ μπορεί να το αντιληφθεί. Άλλωστε ήδη το έχει αντιληφθεί όλη η Ελλάδα. Όπως έχει αντιληφθεί και τα πραγματικά σκάνδαλα, αυτά που είδαμε στην Τρίπολη.

Όσα έχουν γραφτεί, από τους χορηγούμενους, για τη δήθεν σχέση του Ολυμπιακού και του ηγέτη του με ανθρώπους που σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με την ΕΕΟΔ, είναι αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας, της διοίκησης της ΑΕΚ, που πασχίζει να αλλάξει την ατζέντα και τη γκρίνια των φιλάθλων της ΑΕΚ για την ανικανότητα της διοίκησής της, στις μεταγραφές και όχι μόνο.

Μόλις πριν λίγα χρόνια ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ μίλαγε για «παντελονιάσματα» των χρημάτων του Τσάμπιονς Λιγκ και ζητούσε ποσοστό επί των εσόδων, από την ομάδα που παίζει στη διοργάνωση. Τώρα για… «παντελόνιασμα» τον κατηγορούν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας του, γελάνε οι αντίπαλοι μαζί του και έτσι δεν έχει επιλογή, από το να τους στρέψει εναντίον του Λάζαρου αλλά και σε ανύπαρκτα σκάνδαλα.

Όμως δεν μπορούν να ξεγελάσουν κανέναν. Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γνωρίζουν ότι αν ο Λάζαρος είχε την προσφορά που είχε στην ΑΕΚ, τα τελευταία χρόνια, στη δική μας ομάδα, δε θα έφευγε ποτέ. Και αυτό το ξέρουν καλά και το γνωρίζουν και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Ας σοβαρευτούν λίγο στην ΑΕΚ, όσο είναι καιρός και ας μη δυναμιτίζουν το κλίμα, για να παρακολουθήσουμε ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς εντάσεις και ακρότητες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!