Uncategorized

Τρεις αλλαγές στην Ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού!

Με τρεις αλλαγές από αυτήν που είχε δηλωθεί στα παιχνίδια με Λουκέρνη και Μπέρλνι δηλώθηκε η Ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα οι Πάρντο, Μασούρας και Μάνος έμειναν εκτός της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού στο Europa για να μπουν σε αυτήν οι Τουρέ, Ναουέλ και Σα.

Έτσι λοιπόν τα τρία νέα αποκτήματα ήταν αυτά που πήραν τις θέσεις των δύο Ελλήνων και του Κολομβιανού καθώς ο Πάρντο έμεινε εκτός για να μπει στην θέση του ο Ναουέλ ενώ Μάνος και Μασούρας τέθηκαν off από την ευρωπαϊκή λίστα. Ο Μάνος είχε βγει εκτός και από τα παιχνίδια με την Μπέρνλι.

Έτσι λοιπόν έχουμε τους:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Λευτέρης Χουτεσιώτης, Ανδρέας Γιαννιώτης, Ζοσέ Ζα
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάγκος Βούκοβιτς, Πάπε Σισέ, Ρόντερικ Μιράντα, Λεονάρντο Κούτρης, Γιασίν Μεριά, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Δημήτρης Νικολάου
ΜΕΣΟΙ
Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Μάριος Βρουσάι, Ντανιέλ Ποντένσε, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Γκιγιέρμε, Μπίμπαρς Νάτχο, Γιάγια Τουρέ, Ματίας Ναουέλ.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Αχμέντ Χασάν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!